top of page
Szexuális-Tévhiteink-696x464.jpg

A szexualitáshoz kötődő meggyőződéseink nagyon gyakran tévhitekben gyökereznek, és alattomos módon tudják befolyásolni szexuális életünket. Ezek az áligazságok képesek megfosztani bennünket az  intim pillanatok valós megélésétől az általuk generált elvárások, beszűkült figyelmi és érzelmi állapotokból kifolyólag. Bizonyos esetekben pedig akár szexuális problémák fenntartói is lehetnek.

Elég-jó-szex1-696x464.jpg

Az örömteli, hosszú távon kielégítő szexuális élet jellemzőiről mindnyájunknak vannak elképzelései, de minimum kételyei. Vajon igazán tisztában vagyunk azzal, hogy az emberi szexualitás mennyi lehetőséget rejt magában, és hányféleképpen fürödhetünk a gyönyörök tengerében? A cikkben tárgyalt „elég jó szex” modell a tökéletes szex fogalmát értelmezi újra. Alapelveivel új perspektívát nyújt szexualitásunk gyakorlását, élményeink értékelését illetően.

Erotikára_fel!.jpg

A csökkent szexuális vágy az egyik leggyakoribb hálószobai nehézség egy párkapcsolat életében. A vágy apadása nemcsak a 10-20 éves házasságokat kísérti, sok esetben 2-3 együtt töltött év után is megfigyelhető a szexuális érdeklődés elhalványulása. Hova vész a kezdeti szenvedély lángja? Visszahozhatjuk-e egyáltalán azt a vágyat, feszültséget, melytől szinte minden pillanatban egymáséi akartunk lenni kapcsolatunk hajnalán? Milyen kihívásokkal kell szembenéznünk? Milyen eszközöket állíthatunk az erotika visszacsábításának szolgálatába?

Publikációim: Published Articles
bottom of page